Spoštovani svojci.

Z veseljem sporočamo, da je stanje v domu še vedno nespremenjeno, brez okužbe. Še naprej si bomo na vso moč prizadevali, da tako ostane tudi v prihodnje.

Obveščamo vas, da ta teden predaja nujnih paketov za stanovalce ne bo potekala v petek, saj ta dan obeležujemo praznik dela. Predaja paketov bo po ustaljenem protokolu tokrat izjemoma potekala v ponedeljek, 4. 5. 2020 med 11. – 12. uro. Paketi bodo stanovalcem izročeni po preteku 72-ih ur. Hvala za razumevanje.

Življenje in delo v domu se je po nekaj tednih nekoliko ustalilo, po tem ko so se iz dneva v dan ukrepi zgolj stopnjevali. Skupaj s stanovalci ugotavljamo, da smo se novim razmeram kar dobro privadili. Kljub temu pa seveda težko in z velikim hrepenenjem čakamo na trenutek, ko se bodo ukrepi spet začeli sproščati in ko bodo obiski spet mogoči. 

Do takrat pa vas z vašimi dragimi lahko povežemo preko telefonskega pogovora ali video klica. Prosimo, da vaše želje po klicu ali video klicu sporočate na recepcijo doma, tel. 01 839 15 18 ali na elektronski naslov dom.kamnik1@siol.net.

V izdelavi je nova spletna stran DSO Kamnik (stara stran je nedostopna), spremljate pa nas lahko preko  Facebook strani.

Zelo vas pogrešamo.

Socialna služba DSO Kamnik

DOSTOPNOST