PRIREDITVE IN DOGODKI

Prireditve v domu starejših občanov Kamnik

OBISK FRANCIJA KEKA

OBISK FRANCIJA KEKA

Danes nas je obiskal komik Franci Kek. Povedal nam je, kako je potekalo snemanje oddaje Skrita kamera in nam pokazal nekaj vaj za razgibavanje. Skupaj smo se nasmejali in dopoldne preživeli v prijetni senci.

SLADOLEDNI DAN

SLADOLEDNI DAN

Gospod Boštjan iz Sweet Pointa je poskrbel za izjemno sladoledno izkušnjo za naše stanovalce in zaposlene. Iskrena hvala! 

 

 

OBISK RDEČIH NOSKOV 2.9.2020

OBISK RDEČIH NOSKOV 2.9.2020

Na današnji, drugi septembrski dan, nas je navsezgodaj zjutraj, po zajtrku, obiskala nenavadna skupina…Rdeči noski…Z svojo simpatičnostjo, igrivostjo, navihanostjo in glasnostjo so pregnali težke, sive, že skoraj jesenske oblake in nam priklicali sonce. Zaradi covid razmer, smo jih stanovalci in delavci Doma pričakali na zunanjih oknih ter balkonih. Kot žejne rože smo vpijali njihovo razigranost in veselje. Bilo je lepo in upamo, da nas zopet kmalu obiščejo.

SVETA MAŠA 21.8.2020

SVETA MAŠA 21.8.2020

Župnik v Zg. Tuhinju g. Nikolaj Štolcar je v petek v zunanjem atriju, v prijetni senci lipe in ogromnih senčnikov daroval sv. mašo po namenu stanovalcev. V  nagovoru  ob koncu sv. maše seje zahvalil za lepo sodelovanje  in vsem zaželel vse dobro in, da bi čas korona virusa čim hitreje minil.

PRAZNOVANJE 102. ROJSTNEGA DNE

PRAZNOVANJE 102. ROJSTNEGA DNE

Včeraj je praznovala gospa Izabela Hribar svoj 102. rojstni dan. Za svoj dan si ni želela preveč pozornosti, a je bila kljub temu deležna obilo čestitk in dobrih želja, še posebej pa je bila vesela dobrega kosila v dvoje, na katerega je povabila svojo prijateljico.

Želimo ji vse najboljše in da se ji uresniči želja, ki si jo je zamislila ob pihanju svečke na torti.

RDEČI NOSKI V DSO KAMNIK

Danes so nas navihano pozdravili in nasmejali z svojimi vragolijami skupina trio Rdeči noski v sestavi; Tereza, Biserka in Rudi, ki se je nam predstavil kar pod tremi priimki: Rudi Lačen, rudi Žejen in Rudi Zamuda. Vstopnina za današnji program je bil kar najširši nasmeh. Ob koncu so se poslovili z željo; da ostanemo zdravi, veseli in »ravno prav debeli«.

NASTOP OKTETA FILHARMONIKOV 2.6.2020

NASTOP OKTETA FILHARMONIKOV 2.6.2020

Kljub malo hladnejšemu začetku meteorološkega poletja so naša srca v atriju, na terasi, balkonih in ob odprtih oknih ogrele znane melodije slovenskih narodnih in ponarodelih melodij v izvedbi članov pevskega zbora Slovenske filharmonije , ki so se za  včerajšnji nastop  zbrali v sestavu okteta. Pobudnik akcije  g. Rok Rakar je pozdravil vse poslušalce in povedal, da so pevci v času epidemije ostali brez pevskih vaj in nastopov, zato v manjših sestavih obiskujejo domove za starejše. Njihovim prebivalcem želijo polepšati bivanje.  Navzoče so prevzele predvsem domoljubna pesem Slovenec sem, razigrane Žabe in zanosna Oj, Triglav moj dom.

Ob zaključku so pevci obljubili, da se ponovno srečamo, ko bo konec nevarnosti za  korona virus. Se že veselimo.  

PRAZNOVANJE 100 LETNICE GOSPE LUKAN STANISLAVE

V petek, 8. 5. 2020 smo se v DSO Kamnik veselili ob častitljivi 100-letnici naše stanovalke, gospe Stanislave Lukan. Prepletali so se občutki veselja, a hkrati tudi kanček žalosti, ker praznovanje zaradi trenutnih razmer ni potekalo tako, kot bi si ga želela gospa Stanislava. Neposredno bližino njenih najbližjih je zamenjala virtualna prisotnost, ki pa je vseeno dala občutek, kot da smo zares vsi skupaj. Poleg voščila direktorice doma, predstavnice sveta stanovalcev, je gospe Lukan spoštovanje preko video povezave izrekel tudi kamniški župan.  Prebrani sta ji bili ganljivi pismi njenih precej mlajših sovaščank, iz katerih smo prisotni v trenutku dobili sliko gospe Stanislave na klopi pred domačo hišo. Kot je pisalo v pismu, je bila gospa Stanislava »podgorska mama mnogih«, v kar niti najmanj ne dvomimo. Dosedanji prijetni pogovori in spomini, ki jih gospa rada deli z nami, so nam že pričali o njeni dobroti in modrosti. A kljub temu je bila gospa v svoji skromnosti izredno ganjena nad pripravljenim praznovanjem ter izkazano častjo. Dejala je: »Bila sem kot prava dama!« Takšno zadovoljstvo je smisel naših prizadevanj. Gospe Stanislavi še enkrat želimo vse najboljše.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Interior Detailing

Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit.

CarpentRY Repairs

Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit.

Custom Installations

Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit.

KONTAKT IN LOKACIJA DOMA 

NASLOV

Neveljska pot 26, 1240 Kamnik

TELEFON

01 839 15 18
01 839 15 06
01 831 78 69

Email

dom.kamnik1@siol.net

Strinjam se, da sem seznanjen/a, da se bodo moji osebni podatki uporabili za namen vodenja evidenc strank ter zagotavljanje korektne komunikacije. Prav tako sem seznanjen/a, da lahko kadar koli zahtevam izbris svojih podatkov s pomočjo kontaktnega obrazca.

DOSTOPNOST