PROSTOVOLJSTVO

V skladu s potrebami in željami stanovalcev doma se za stanovalce organizirajo tudi druženja s prostovoljci.

Druženja s prostovoljci potekajo individualno ali v skupini v obliki družabništva, praviloma 1x tedensko oziroma po dogovoru. Skupni čas je večinoma zapolnjen s pogovori, sprehodi, branjem, igranjem družabnih iger, učenjem osnov računalništva, izdelovanjem raznih izdelkov, prepevanjem  oziroma tistim, kjer se stanovalec in prostovoljec »ujameta«. V zvezi s pričakovanji in željami tako stanovalcev, kot tudi prostovoljcev, se predhodno pogovorimo.

Zaradi tega vabimo k sodelovanju komunikativne, prijazne in zanesljive osebe, starejše od 18 let, ki bi jih veselilo druženje s starejšimi ljudmi in bi lahko sodelovali na daljše časovno obdobje. Če se najdete me njimi, nas kontaktirajte. Dogovorili se bomo za uvodni razgovor in se pogovorili o tem, na kakšen način bi lahko prispevali h kvalitetnejšemu preživljanju prostega časa naših stanovalcev.

 

 

POKLIČITE

(01) 839 15 18

KONTAKT IN LOKACIJA DOMA 

NASLOV

Neveljska pot 26, 1240 Kamnik

TELEFON

01 839 15 18
01 839 15 06
01 831 78 69

Email

dom.kamnik1@siol.net

Strinjam se, da sem seznanjen/a, da se bodo moji osebni podatki uporabili za namen vodenja evidenc strank ter zagotavljanje korektne komunikacije. Prav tako sem seznanjen/a, da lahko kadar koli zahtevam izbris svojih podatkov s pomočjo kontaktnega obrazca.

DOSTOPNOST