Spoštovani svojci.

Obveščamo vas, da bodo OBISKI od 1. 6. 2020 dalje potekali po ustaljenem načinu naročanja (matic.mihelic@dso-kamnik.si ali po telefonu: 051 217 916 od ponedeljka do petka med 8.00 in 10. uro). Obiski bodo potekali od ponedeljka do nedelje, v terminih od 10.00 do 10.30, 11.00 do 11.30, 15.00 do 15.30 in 16.00 do 16.30. ure. S tovrstno ureditvijo obiskov skušamo zagotoviti varnost naših stanovalcev in glede na število stanovalcev vsem zainteresiranim obiskovalcem enakovredno ponuditi možnost obiskov.

Od ponedeljka dalje naše stanovalce lahko obiščeta po dva svojca hkrati (še vedno je potrebna uporaba obraznih zaščitnih mask, razkuževanje, izpolnitev obrazca ob vstopu in ves čas trajanja obiska upoštevanje fizične razdalje).

PAKETI: Pakete z nujnimi priboljški lahko dostavite vsak TOREK, med 10. in 15. uro – pustite jih na vozičku pred glavnimi vrati. Stanovalcem jih bomo izročili po 72-ih urah hrambe.

Zavedamo se, da navedeni ukrepi predstavljajo veliko stisko za stanovalce in svojce, vendar v tem trenutku še ne moremo izključiti možnosti vnosa virusa v DSO, zato smo ob sproščanju ukrepov v DSO še posebej previdni. Sproščanje Covid-19 ukrepov v domovih za starejše poteka bistveno bolj počasi in previdneje kot drugje, ker so morebitne posledice vnosa okužbe v DSO lahko usodne za velik del stanovalcev, kar je v nasprotju z relativno manjšimi posledicami pridobitve okužbe zunaj DSO.

Prosimo za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

Direktorica
Maja Gradišek

DOSTOPNOST