Pozdravljeni.

Teden zaključujemo s spodbudnimi novicami glede števila okužb in sicer imamo na današnji dan okuženih 15 stanovalcev. Danes smo odvzeli nove brise stanovalcem in zaposlenim. Seveda si vsi skupaj močno želimo, da število novih okužb pri stanovalcih in zaposlenih ne bo preveliko.

Iskreno se zahvaljujem vsem zaposlenim, ki so včeraj opravili ogromno delo in poskrbeli za preselitev stanovalcev iz rdeče cone ter poskrbeli za pripravo prostorov na vrnitev stanovalcev.

Z veseljem sporočamo, da bomo v ponedeljek, 7. 12. 2020 začeli izvajati obiske pri stanovalcih, ki so okužbo COVID-19 že preboleli. Obiski bodo potekali v avli in zaprti terasi, v naslednjih terminih: 10:00 – 10:30, 11:00 – 11:30, 15:00 – 15:30, 16:00 – 16:30. Prosimo, da željo po obisku za ponedeljkov in torkov termin sporočite na e-naslov: matic.mihelic@dso-kamnik.si. O terminu obiska boste obveščeni v ponedeljek, do 9. ure. Ker želimo zagotoviti varno izvedbo obiskov za svojce in stanovalce, bomo v ponedeljek vsem svojcem na e-naslove poslali tudi obvestilo o načinu izvajanja obiskov do 21. 12. 2020.

Dobre in vzpodbudne želje so v teh dneh z nami delili tudi malčki iz Vrtca Antona Medveda Kamnik, med njimi:
Chris (3 leta): »Skuhal bi vam, da boste ostali zdravi.«
Iza (4 leta): »Hočem, da bi virusa bilo konec«.
Jon (5 let): »Želim, da bi vas kdaj prišli pozdravit in, da vam Božiček prinese darila«.

Dragi Chris, Iza in Jon – najlepše se vam zahvaljujemo za vašo iskreno skrb. Sporočamo vam, da naši zaposleni v kuhinji kuhajo dobro, da bomo čimprej zdravi in vsi si želimo, da nas pridete čimprej obiskat. Naj bodo vaše besede spodbuda za vse, da poskrbimo za zdravje in ostanemo pozorni drug na drugega.

Miren in dober vikend vsem želim,                 

Maja Gradišek, direktorica     

                                                                                                                            

DOSTOPNOST